Cek Nuffnang Dah Tiba...Alhamdulillah.. i teruja Beb

Alhamdulillah...Cek Nuffnang sudah selamat tiba di peti suratku...
Macam biasa setiap hari balik sekolah ,Danish haiqal checkkan peti surat..kalau ada surat bwk masuk rumah..hehehe...

Seronok n teruja bila dpt pegang Cek Nuffnang, lagi rezeki di bulan Syawal...Alhamdulillah..w'pun x byk mane, perlu bersyukur....bila kita tidak lupa bersyukur..insyaallah Allah juga tidak lupa memberi dan terus memberi rezeki utk kita..tak Gitu?..amin...

Akan ku terus usaha utk meningkat Earning..!!..mudahan2 semakin hari semakin lebat hasilnya...

sebelum ni baca kisah org je dpt cek nuffnang!...tak sangka kini tiba juga giliran i..huhuhu...

maybe akhir bln ni dpt cash out lagi utk next payment kot...harap2 gitulah yerk!!

1 Response to "Cek Nuffnang Dah Tiba...Alhamdulillah.. i teruja Beb"

Sunday Smile said...

kaya nyee haha :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities