DIET ATASI MASALAH JERAWAT

Puas Try & Error Macam-Macam Produk, Akhirnya Gadis Ini Guna ‘Acne Diet’ Untuk Atasi Masalah Jerawat Tidak dinafikan, masala kulit rajah seperti jerawat boleh muncul jika seseorang itu mengalami stress, alah dengan habuk atau salah makan. Seperti perkongsiannya gadis ini yang juga mengalamai masalah jerawat akibat dirinya yang alah kepada beberapa faktor. Namun dia tidak pernah berputus asa mencuba pelbagai produk sebelum bertukar kepada diet acne yang mana sajian diambil sihat dan juga berkhasiat. Akhirnya barulah masalah kulit dialami pulih sepenuhnya. Menulis thread di laman akan twitter menggunakan nama, @namsmn gadis ini memberitahu caranya memulihkan kulit wajahnya yang jenis sensitif. Sebelum ini try and error pelbagai produk penjagaan wajah. Faktor utama penyebab jerawat naik .
Bertukar kepada diet acne dan ternyata berkesan.
Ini cadangan menu diet acne.
Menu pilihan lain.
Yang penting minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter. Jangan ambil air panas atau air gas.
Tapi ada juga cheat day.
Dan ini pula rutin harian penjagaan wajah.
Boleh beli di drugstore.
Bagus untuk jerawat dan parut.
Ini pula untuk kecutkan jerawat.
Kredit to:Hijabista magazine

Dah Penat Gemuk, Nak Pakai Baju Cantik! Inspirasi Gadis Ini Untuk Turunkan 30KG

Dah Penat Gemuk, Nak Pakai Baju Cantik! Inspirasi Gadis Ini Untuk Turunkan 30KG Gadis manis ini berkongsi tip menurunkan berat badannya lebih 30 kg dalam masa lebih setahun. Cara yang dilakukannya pula kalau diperhatikan memang jimat. Takde makan makanan sihat bagai. Ujar Meenie yang masih belajar ini dia cuma mengamalkan minum air kosong, elak makan dan minum manis, makan nasi tapi sikit dan juga bersenaman Nak tahu lebih lanjut? Ini tip dari beliau.

Ok, I lose +- 30kgs. 12 kgs in one year sebab on off (malas). Another 20kgs in 5 months. ❤️Minum banyak air mineral/kosong (whatever you call it) ❤️Tak makan/minum benda manis unless datang dari buah ❤️I dont do diet atkins ❤️Breakfast is a must, i usually take fruits & veges, lunch makan nasi BUT SIKIT JE, dinner usually sama macam breakfast *Tak pergi gim* WORK YOUR ASS OFF! WORKOUT GUYS WORKOUT. DIET JE TAK JALAN sangat. i didnt go to the gym because i dont have money hahah but you can do simple workout, cari on YouTube/google. i spend 2 hours max for 6 days in a week (sehari rehat). MOTIVASI KURUS Just nak tanya beforehand, apa motivational korang? nak kurus untuk apa? Just nak tanya beforehand, apa motivational korang? nak kurus untuk apa? Exercise can be in many form: kemas rumah, cuci toilet, mop lantai masa mandi boleh squad or do any legs exercise sebelum tidur buat sit up 20 kali  cuci kereta jalan jalan dan jalan kalau tak nak lari cycling swimming anything yang korang prefer. Ok tu je! Moga korang semua dapat inspirasi daripada kisah Meenie ni ya! Sumber:minie

MINUM COKLAT UNTUK BADAN MANTAP ? JOM CUBA CHOCO FIT.

Sapa suka coklattt? Sayaaaa....hahhaha sendiri tanya sendiri jawab. Sy ni apa je benda berasaskan coklat memang terbuntang terus mata,kalau coklat bar tu dalam peti ais memang sentiasa ada.


Sempena bulan puasa ni , Sy rekemenkan minuman Choco Fit ni sbb banyak khasiat walaupun minuman coklat dan boleh buatkan kita rasa kenyang sepanjang hari, woww menarik tu. Ye la setahu Sy minuman coklatkan buh gula, manis dan sedap je, nak sihatkan badan tang mana pulak. Rupanya salah, banyak khasiat lagi-lagi coklat pekat tanpa gula Choco Fit ni.


Jom tengok apa bahan Choco Fit ni sampai boleh membuatkan badan jadi mantap dan sihat bila minumnya :

-GUARANA
-ALOE VERA
-HOODIA
-FRUCTOSE
-COCOA POWDER
-NON DAIRY CREAMER

Ha, bahan pun menyihatkan, rasa pun sedap, rasa coklat pekat walau tak manis tapi manis coklat tu dah cukup. Dah la pembungkusan pun cantik dalam kotak dan sachet yang mudah korang nak bawa ke mana-mana, kot nak travel kan selit je 3 4 sachet dalam handbag, senang. Cara nak minum pun senang je nak panas boleh, nak sejuk pun boleh, ikut sukalah.


CARA MINUM CHOCOFIT

✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur


Oh ya, jangan risau ini bukan ubat kurus ye, ini minuman yang memberi tenaga, tak de pantang larang, hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari, baru la sihat dan kulit cantik, haaa gituuu. Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253, haaa sila minum tanpa ragu-ragu.

Kelebihan dan khasiat Choco Fit

Rupanya banyakkkkk lagi kelebihan serbuk coklat ni selain mengenyangkan, sukaaaaa :

-Membakar lemak & kalori dgn pantas
-Meningkatkan metabolisma dengan selamat
-Mengurangkan selera makan
-Mencantikkan kulit
-Membuang toksin & mengempiskan perut
-Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
-Lulus kementerian kesihatan
-Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
-100% tiada kesan sampingan
-Sesuai untuk ibu menyusu

Korang baca takkkkk? membakar lemak wehhhh, Ya ampunnn teruja pulak Sy, mahu taknya, dah nak cecah garisan kuning terlebih berat dah ni. Tumit pun dah mula sakit, orang kata maintain je sebab kerangka Sy ni kecik tapi bila timbang, adoiiii nak lebih line overweight dah. Huh minum coklat boleh turun berat memang ok sangat la ni. Tapi kena ingat tau jangan bergantung dengan produk je, senaman dan kontrol makan kena la juga, kalau tak makan la produk apa pun tak de jadinya huhuuu.

SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN


Rupanya dah ramai cuba dan Choco Fit ni terbukti boleh turunkan berat badan 3-7 kg seminggu la, fuh fuh teruja lagi Sy ni. Nak tahu apa kesannya selepas minum Choco Fit ni dalam masa tertentu,nahhhh di senaraikan, tapi bergantung kepada individu jugak la ye, badan lain-lain kan :

KESAN SELEPAS MINUM

2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)



Jom dapatkan segera atau kalau nak detail dan sebarang pertanyaan boleh rujuk talian dan media sosial Sy ye :

Telefon/SMS/Wassup : 013-7470408 / 010-6563231

REAL TESTIMONI CHOCOFIT JOHOR BAHRU


STOKIS/ AGEN CHOCOFIT SAH JOHOR BAHRU DAN SINGAPORE

Hai... Hai... Warga Johor Bahru
Singapore... Ingin dapatkan
Chocofit segera
Wasap
0137470408 / 0106563231

No ID : MPA024


Penjimatan RM100, Yuran Special Kelas Menjahit Baju + Tudung + Shawl Di Johor Bahru

Allhamdulillah.....bahagianya Ticer tengok wajah Keceriaan Masing2, Seronok nampak semuanya Walaupun dtg dgn zero...tapi Semangat nak belajar berkobar2...

Dengan SUKACITAnya....Ticer Lanjutkan Kupon Penjimatan RM100 sehingga Habis Bulan Januari ni ya, iaitu Sehingga 31 Januari 2018.

Bagi Yang nak LOCK Yuran special ni, Wasap Ticer Segera 013-7470408...

Yuran biasa:
Baju kurung RM150
4 jenis Tudung + shawl RM150
Total =RM300

TETAPI buat julong kalinya, ticer bg Kupon Penjimatan RM100, Jadi Yuran special Hanya RM200 SAHAJA!

WOW...jimat RM100 tuuuuuu.....tidak ada di mana2, hanya di ZEILAWA STAILISTA ACADEMY.

Cepat...cepat...Jangan Lambat-lambat.....(opss..sori..mcm lagu abg nak tegur je..hihihihi) :) :)

Bg yg tak berkesempatan utk hadir Class bln ni, boleh Lock Yuran Special ni dgn deposit Pendaftaran RM100 dulu, dan boleh hadir Class bulan Feb atau March Kupon Valid sehingga 25 March 2018.

LOCK Yuran special Wasap Ticer 013-7470408 atau Call 010-6563231

#KelasMenjahitJohorBahru
#KelasMenjahitTudungJohorBahru








TEMPAHAN BAJU DI JOHOR BAHRU DAN ONLINE

Kami membuka semula tempahan baju wanita untuk lokasi di Bandar Baru Uda, Johor Bahru

Info lanjut...whatapps : 0106563232 / 0137470408

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities