AGEN COCOCURVJB WANTED

COCOCURV semakin mendapat permintaan tinggi Testimoni terkini 2 bln HILANG 9KG sebelom minum cococurv mcm2 produk try Tetapi menghampakan.. . Dapatkan info lanjut Cococurv Di instagram @tips.Slim_bymeqty Direct wasap READY STOK COCOCURVJB DAN COCOCURV SINGAPORE WASAP.MY/60137470408/blog

BEST Resepi Carbonara Meatball Cheese

Resepi Carbonara Meatball Cheese Bahan-Bahan: Bebola Daging/Ayam 1 Tin Sos Carbonara Prego Setengah cawan susu segar Sedikit lada hitam Keju Mozarella Capsicum & Bawang Holland . Cara Membuat: 1.Bebola daging (nak guna bebola ayam pun boleh) digoreng dulu. Lepas tu goreng pulak capsicum dengan bawang dengan minyak yang sikit ye. Dan lepas tu susun macam ni. 2.Tuang Sos Carbonara. Cara masak sos ni, masukkan setin Sos Carbonara Prego dalam kuali. Masak sampai mendidih, lepas tu masuk susu segar lebih kurang setengah cawan, masuk lada hitam hancur jika suka dan siap. Lepas siap masuk sos tu macam dalam gambar. 3.Letakkan mozarella cheese dekat atas. Nak letak banyak mana pun boleh Lagi banyak lagi sedap hehe. 4.Masukkan dalam oven, suhu 170 darjah celcius, masak dalam masa lebih kurang 10-15 minit. Dan taraaa siap di makan.

AURAHIJAB

DONE COD Taman Daya Wah..Excited customer kami, Rina borong 5 kotak, katanya pernah guna, memang best gile wangi dan berkesan utk masalah rambut, sebelum ni stress gak bila fikir rambut byk sgt gugur, bila dah jumpa #AURAHIJAB ni tak cari lain daaa...Sbb mmg dah jatuh cinta giler2..sbb tu beranak borong 5 botol paling besar pulak tu...

ALHAMDULILLAH...uols kalau ada masalah mcm Rina..meh boleh wasap Sis okey

watsap.me/send/60137470408/
RAMBUTSAYAGUGUR

#Aurahijabjb
#Aurahijabjohor bahru
#AurahijabshampooJohor
#Aurahijabshampoojb
#Aurahijabagenwanted



AURAHIJAB

AURAHIJAB

kalau Shampoo biasa, kita takut nak pakai hari2, Takut rambut rosak kering, bercabang dll, Tetapi AURAHIJAB lg bagus pakai hari-hari tau.., rambut makin LEBAT dah la wangi SEMERBAK..

Ini lah salah 1 keistimewaan AURAHIJAB dr lain2 shampoo yg ada di pasaran

Lebih JIMAT tak perlu ke saloon, tetapi feel seperti selepas membuat rawatan MAHAL di saloon

Kalau buat rawatan di salon 1 sesi melayang RM300-RM400... tu baru 1 sesi.. tapi takkan buat 1 sesi aje kan.. lambat lah kesan dia...

Betol ke tak? Sbb tu AURAHIJAB DI formulasikan sgt SPECIAL, boleh rawat rambut sendiri di rumah hari2 dengan AURA Hijab shampoo dan gabungan pelengkap HAIRBOOSTER.. MELETOP

#Aurahijabjb
#Aurahijabjohorbahru
#AurahijabshampooJohor
#CODAurahijabshampoojb

watsap.me/send/60137470408
RAMBUTSAYAGUGUR

#Aurahijabshampoojb


DIET ATASI MASALAH JERAWAT

Puas Try & Error Macam-Macam Produk, Akhirnya Gadis Ini Guna ‘Acne Diet’ Untuk Atasi Masalah Jerawat Tidak dinafikan, masala kulit rajah seperti jerawat boleh muncul jika seseorang itu mengalami stress, alah dengan habuk atau salah makan. Seperti perkongsiannya gadis ini yang juga mengalamai masalah jerawat akibat dirinya yang alah kepada beberapa faktor. Namun dia tidak pernah berputus asa mencuba pelbagai produk sebelum bertukar kepada diet acne yang mana sajian diambil sihat dan juga berkhasiat. Akhirnya barulah masalah kulit dialami pulih sepenuhnya. Menulis thread di laman akan twitter menggunakan nama, @namsmn gadis ini memberitahu caranya memulihkan kulit wajahnya yang jenis sensitif. Sebelum ini try and error pelbagai produk penjagaan wajah. Faktor utama penyebab jerawat naik .
Bertukar kepada diet acne dan ternyata berkesan.
Ini cadangan menu diet acne.
Menu pilihan lain.
Yang penting minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter. Jangan ambil air panas atau air gas.
Tapi ada juga cheat day.
Dan ini pula rutin harian penjagaan wajah.
Boleh beli di drugstore.
Bagus untuk jerawat dan parut.
Ini pula untuk kecutkan jerawat.
Kredit to:Hijabista magazine

Dah Penat Gemuk, Nak Pakai Baju Cantik! Inspirasi Gadis Ini Untuk Turunkan 30KG

Dah Penat Gemuk, Nak Pakai Baju Cantik! Inspirasi Gadis Ini Untuk Turunkan 30KG Gadis manis ini berkongsi tip menurunkan berat badannya lebih 30 kg dalam masa lebih setahun. Cara yang dilakukannya pula kalau diperhatikan memang jimat. Takde makan makanan sihat bagai. Ujar Meenie yang masih belajar ini dia cuma mengamalkan minum air kosong, elak makan dan minum manis, makan nasi tapi sikit dan juga bersenaman Nak tahu lebih lanjut? Ini tip dari beliau.

Ok, I lose +- 30kgs. 12 kgs in one year sebab on off (malas). Another 20kgs in 5 months. ❤️Minum banyak air mineral/kosong (whatever you call it) ❤️Tak makan/minum benda manis unless datang dari buah ❤️I dont do diet atkins ❤️Breakfast is a must, i usually take fruits & veges, lunch makan nasi BUT SIKIT JE, dinner usually sama macam breakfast *Tak pergi gim* WORK YOUR ASS OFF! WORKOUT GUYS WORKOUT. DIET JE TAK JALAN sangat. i didnt go to the gym because i dont have money hahah but you can do simple workout, cari on YouTube/google. i spend 2 hours max for 6 days in a week (sehari rehat). MOTIVASI KURUS Just nak tanya beforehand, apa motivational korang? nak kurus untuk apa? Just nak tanya beforehand, apa motivational korang? nak kurus untuk apa? Exercise can be in many form: kemas rumah, cuci toilet, mop lantai masa mandi boleh squad or do any legs exercise sebelum tidur buat sit up 20 kali  cuci kereta jalan jalan dan jalan kalau tak nak lari cycling swimming anything yang korang prefer. Ok tu je! Moga korang semua dapat inspirasi daripada kisah Meenie ni ya! Sumber:minie

MINUM COKLAT UNTUK BADAN MANTAP ? JOM CUBA CHOCO FIT.

Sapa suka coklattt? Sayaaaa....hahhaha sendiri tanya sendiri jawab. Sy ni apa je benda berasaskan coklat memang terbuntang terus mata,kalau coklat bar tu dalam peti ais memang sentiasa ada.


Sempena bulan puasa ni , Sy rekemenkan minuman Choco Fit ni sbb banyak khasiat walaupun minuman coklat dan boleh buatkan kita rasa kenyang sepanjang hari, woww menarik tu. Ye la setahu Sy minuman coklatkan buh gula, manis dan sedap je, nak sihatkan badan tang mana pulak. Rupanya salah, banyak khasiat lagi-lagi coklat pekat tanpa gula Choco Fit ni.


Jom tengok apa bahan Choco Fit ni sampai boleh membuatkan badan jadi mantap dan sihat bila minumnya :

-GUARANA
-ALOE VERA
-HOODIA
-FRUCTOSE
-COCOA POWDER
-NON DAIRY CREAMER

Ha, bahan pun menyihatkan, rasa pun sedap, rasa coklat pekat walau tak manis tapi manis coklat tu dah cukup. Dah la pembungkusan pun cantik dalam kotak dan sachet yang mudah korang nak bawa ke mana-mana, kot nak travel kan selit je 3 4 sachet dalam handbag, senang. Cara nak minum pun senang je nak panas boleh, nak sejuk pun boleh, ikut sukalah.


CARA MINUM CHOCOFIT

✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur


Oh ya, jangan risau ini bukan ubat kurus ye, ini minuman yang memberi tenaga, tak de pantang larang, hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari, baru la sihat dan kulit cantik, haaa gituuu. Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253, haaa sila minum tanpa ragu-ragu.

Kelebihan dan khasiat Choco Fit

Rupanya banyakkkkk lagi kelebihan serbuk coklat ni selain mengenyangkan, sukaaaaa :

-Membakar lemak & kalori dgn pantas
-Meningkatkan metabolisma dengan selamat
-Mengurangkan selera makan
-Mencantikkan kulit
-Membuang toksin & mengempiskan perut
-Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
-Lulus kementerian kesihatan
-Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
-100% tiada kesan sampingan
-Sesuai untuk ibu menyusu

Korang baca takkkkk? membakar lemak wehhhh, Ya ampunnn teruja pulak Sy, mahu taknya, dah nak cecah garisan kuning terlebih berat dah ni. Tumit pun dah mula sakit, orang kata maintain je sebab kerangka Sy ni kecik tapi bila timbang, adoiiii nak lebih line overweight dah. Huh minum coklat boleh turun berat memang ok sangat la ni. Tapi kena ingat tau jangan bergantung dengan produk je, senaman dan kontrol makan kena la juga, kalau tak makan la produk apa pun tak de jadinya huhuuu.

SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN


Rupanya dah ramai cuba dan Choco Fit ni terbukti boleh turunkan berat badan 3-7 kg seminggu la, fuh fuh teruja lagi Sy ni. Nak tahu apa kesannya selepas minum Choco Fit ni dalam masa tertentu,nahhhh di senaraikan, tapi bergantung kepada individu jugak la ye, badan lain-lain kan :

KESAN SELEPAS MINUM

2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)



Jom dapatkan segera atau kalau nak detail dan sebarang pertanyaan boleh rujuk talian dan media sosial Sy ye :

Telefon/SMS/Wassup : 013-7470408 / 010-6563231

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities