FOREVER

Perjalanan Aloe Forever

Dari ladang kami sendiri, kepada fasiliti pemprosesan, pengeluaran dan pengedaran ke seluruh dunia, Forever berbangga untuk mengawal setiap aspek perjalanan.

We only grow and harvest Aloe Barbadensis Miller. It’s the most nutritionally valuable variety of aloe that nourishes the body inside and out.

Every aloe vera leaf we process is harvested by hand and filleted by hand to protect the plant and ensure only the highest quality inner leaf aloe vera gel is used in our products.

With over 50 million aloe vera plants in our plantations, we are able to cleanse the Earth of hundreds of millions of tons of CO2 every year.

Forever’s plantations are innovation hubs where we test new methods of growing, fertilizing and cultivating our aloe to guarantee the thickest leaves with the greatest inner leaf gel yields.

Reuse, reduce, recyle. Segala air yang digunakan untuk membersihkan dan mencuci aloe kami dikitar semula ke dalam bahagian yang membantu pemuliharaan air.

Diperiksa dengan teliti. Kami tidak berhenti dengan memetik menggunakan tangan sahaja, kami juga memeriksa aloe dengan tangan bagi memastikan hanya gel daripada dalaman aloe yang menjadikannya produk kami.

Dikutip dengan menggunakan tangan untuk kualiti. Setiap tanaman aloe kami dituai dengan tangan, supaya setiap daun dijamin untuk dipotong daripada tanaman pada masa terbaik.

SEGALA PERTANYAAN DAN PEMBELIAN BOLEH HUBUNGI AZIELA 011-53397669

SET KURUS FOREVER BERKESAN KE?

Apa itu aminotein? Aminotein tu enzim yang dapat tukarkan protein jadi asid amino. Bila dah jadi asid amino, baru senang body nak serap. Bila body dah serap, barulah otot kita makin bertambah. Bila otot makin bertambah, barulah metabolisme badan meningkat. Bila metabolisma badan meningkat baruuuuuulah lemak mudah dibakar...dan bila lemak mudah terbakar maka proses nak jadi kurus tu akan bertambah laju ๐Ÿ˜‚ Mana nak cari aminotein tu? Ada dalam ForeverLite Ultra yang sis duk minum time berbuka dan bersahur tu lah ๐Ÿ˜ Rasa dia sedap manis madu...bancuh dengan air cuckoo ka coway ka jiksoo ka air masak ka air mineral air jarang ka semua sedap bak hangggg. ๐ŸŒปFOREVER LITE๐ŸŒป ✅dua perisa.. vanila dan coklat ✅adalah makanan protein-yg perlu utk rambut, kulit otot dan organ yg sihat. ✅dipadatkan dgn vitamin, mineral dan faktor2 makanan yg lain, menjadikannya mengenyangkan ✅sajian gantian yg bernutrien seimbang membantu mengekalkan diet dan gaya hidup sihat ✅dua sajian sehari membekalkan 100% saranan pengambilan harian vitamin dan galian ✅cuma perlu campurkan 1 skup rata (25gram) dgn 10 auns susu skim ✅boleh ubah suai dgn campukan buahan atau ais hancur @ shake@smoothie Forever lite Forever living berbeza dgn mana2 protein soya yg ada di luar sana. ๐ŸŒปFOREVERLITE ULTRA๐ŸŒป Foreverlite sesatunya produk soya dalam bentuk aminotein dan mendapat TM trade mark. FORMULA TERBARU PROTEIN SOYA *TANPA KULIT DENGAN AMINOTIEN* ada: ✅ Soy Complete Protein ✅ Low Calorie ✅ Low Fat ✅ Low Saturated Fat ✅ Low Cholestrol ✅ Good Source of Fiber ✅ 18 Vitamins & Mineral ✅ Aminotien ®️ Ada apa dengan AMINOTIEN ? AMINOTIEN ni menyebabkan semua khasiat (vitamin & mineral) yang ada dalam *soya tanpa kulit* sangatmudah diserap oleh usus kita & seterusnya sangat mudah juga untuk diserap masuk ke dalam darah kita. Wasap Untuk Konsultasi 010 656 3231 FOREVER BISNES OWNER JOHOR

Nama pendek AVG Nama panjang Aloe Vera Gel Mengandungi 99.7% aloe vera dari bahagian dalam daun aloe vera. Bahagian yang terbaik lah kiranya dari daun aloe. Ni pure natural punya tanpa campuran. . Memang 100% PATI dan bukan JUS yang dicampur air ke apa ya. Btol² asli! . ๐ŸŒฑ Kaya dengan Zat SAPONIN yang bersifat seperti buih sabun- membantu membersihkan usus + antiseptik ๐ŸŒฑ Zat LIGNIN membantu meningkatkan penyerapan nutrien dan membawa nutrien jauh kedalam tubuh ๐ŸŒฑ Zat ANTRAKUINON yang bersifat antiradang, antibakteria dan membantu penyembuhan luka ๐ŸŒฑMembantu sistem penghadaman yang sihat, menyahtoksin dan meningkatkan imuniti tubuh

USUS KOTOR PUNCA PELBAGAI PENYAKIT

Hai korang.. ๐Ÿง•๐Ÿง• Korang nak tau tak.. Proses pencernaan adalah proses yang sangat penting bagi memastikan tubuh badan kita sihat. Organ yg terlibat dlm proses pencernaan kita dilakukan oleh #usus. Segala mak nenek makanan yang kita makan akan dibawa ke usus. Usus yg sihat akan mencernakan makanan dengan baik. Kebanyakan penyakit yang terjadi seperti sembelit adalah disebabkan usus yang kotor dan tak dijaga dengan baik. Usus kotor biasanya terjadi bila makanan yang dimakan tak dapat dihadam dengan baik dan lebihan makanan2 tu tersumbat di dalam usus kita. Timbunan makanan yang tak dihadam ni akan membuatkan usus kita bermasalah dan terjadinya penyakit2 yang boleh membuatkan perut kita tak selesa. ๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง Jom tengok apa bahayanya bila usus kotor : ๐Ÿ‘‰ Buah pinggang dan hati akan terkesan. ๐Ÿ‘‰ Mempunyai kulit yang amat kering dan juga kelihatan kusam. Ini disebabkan proses pencernaan yang tidak lancar serta mengganggu hidrasi tubuh badan yang menyebabkan kulit kelihatan buruk. ๐Ÿ‘‰ Kadar metabolisme akan menjadi lebih rendah. Berat badan juga semakin bertambah. ๐Ÿ‘‰ Mudah mendapat penyakit diabetes kerana proses pencernaan yang tidak sempurna menyebabkan kadar gula dalam darah meningkat ๐Ÿ‘‰ Kuku dan rambut akan kelihatan buruk disebabkan oleh racun2 yang berada di dalam usus anda. Ia akan meresap ke bahagian lain di dalam tubuh badan anda dan seterusnya memberikan masalah kuku dan juga rambut. ๐Ÿ‘‰ Usus yang kotor lebih terdedah kepada kanser usus kerana makanan yang berlebihan akan bertukar menjadi racun dan ia akan menghasilkan tumor yang boleh mengaktifkan sel2 kanser. So, korang macamana? dah jaga kesihatan usus? Cara paling effective cuci usus dengan amalkan aloe vera Gel..buih²yg di kenali sebagai saponins inilah bertanggugjawab cuci dan sihatkan usus NAK SIHATKAN USUS? WASAP SIS 010 656 3231 TAU #ikhtiardenganaloevera #ikhtiardgnarcticsea #minyakikan+#minyakzaitun #foreverbynora

FOREVER UNTUK MASALAH PROSTAT DI KALANGAN LELAKI

Sedikit Perkongsian ... --->>> Pernahkah anda mengalami titisan air kencing yang keluar secara tidak sengaja walaupun sudah kencing? Atau anda terasa mahu kencing walaupun sudah beberapa kali ke tandas dalam tempoh waktu yang terdekat? Sebenarnya hampir semua kaum lelaki, pernah mengalami situasi sedemikian. Situasi ini dipanggil sebagai kencing tak lawas. Masalah tidak lawas dan kekerapan buang air kecil boleh disebabkan oleh berbagai punca dan perlu di diagnos dengan teliti. Kelemahan pundi kencing boleh menyebabkan masalah kekerapan pembuangan air kecil kerana injap pundi kencing yang lemah. Simtom prostat kanser juga sama dengan prostat bengkak namun penyakit ini berbeza kerana prostat bengkak (Benign Prostatic Hyperplasia - BPH) tidak merbahaya dan tidak boleh merebak ke tempat lain kerana ianya bukan kanser. Sebaiknya, buatlah pemeriksaan “Prostate Specific Antigen” (PSA) untuk mengenal pasti sama ada ianya kanser ataupun tidak. Sebanyak 98 peratus daripada keseluruhan kes prostat dikesan berlaku pada kaum lelaki yang berusia 55 tahun ke atas. Manakala purata umur kaum lelaki yang kebiasaannya dikenal pasti menghidapi #kanserprostat adalah lebih kurang umur 68 tahun. Seperti kelenjar yang lain, beberapa masalah dan penyakit boleh timbul dalam kelenjar prostat . Penyakit dan masalah yang utama adalah BPH (Pembesaran Kelenjar Prostat ) dan kanser prostat. Adakalanya walaupun muda belia, prostat boleh juga bengkak oleh jangkitan kuman yang dikenali sebagai prostatitis. Pengenalan & Ciri-ciri Umum BPH adalah penyakit untuk kaum lelaki sebab hanya kaum lelaki sahaja yang mempunyai kelenjar prostat. Kelenjar prostat ini terletak di bawah pundi kencing di sekeliling uretra, saluran yang membawa air kencing dari pundi kencing ke zakar. Fungsi kelenjar prostat ialah untuk membantu sistem reproduksi lelaki dengan menghasilkan cecair untuk membawa sperma dari testis ke zakar ketika ejakulasi. Bila prostat semakin membengkak, ia boleh menekan dan membuat saluran uretra bertambah sempit dan ini menyebabkan masalah bila membuang air kecil. Kebanyakan lelaki mengalami pertumbuhan prostat sepanjang hayat. Bila prostat membesar dan saluran uretra semakin tertekan dan sempit, pundi kencing mungkin tidak dapat mengeluarkan air kencing sepenuhnya sehingga benar-benar kosong. Dalam beberapa kes, sekatan dari pembesaran prostat boleh menyebabkan jangkitan kuman pada saluran kencing berulang dan secara beransur-ansur menyebabkan kerosakan pada pundi kencing atau pun buah pinggang. Punca Perubatan moden tidak pasti apa yang menyebabkan prostat membesar dan membengkak. Ia mungkin disebabkan oleh perubahan dalam keseimbangan hormon testosteron apabila lelaki semakin berumur. Pembesaran prostat mungkin juga disebabkan oleh peningkatan dalam bilangan sel-sel (hiperplasia). Walau bagaimanapun, sebab yang tepat bagi peningkatan ini tidak diketahui. Pelbagai faktor yang mungkin terlibat, termasuk androgen (hormon lelaki), estrogen, faktor-faktor pertumbuhan dan lain-lain masalah. Tanda-tanda Biasanya terdapat tanda-tanda yang sederhana diperingkat awal. Mungkin aliran air kencing sedikit perlahan, atau perlu menunggu beberapa saat untuk mula membuang air kecil. Semakin berumur ianya boleh menjadi lebih bermasalah dan komplikasi. Kira-kira separuh daripada semua lelaki berusia lebih 75 tahun mempunyai beberapa gejala. Tidak semua masalah kesukaran membuang air kecil di kalangan kaum lelaki adalah disebabkan oleh pembesaran prostat. Khususnya, jika anda kencing berdarah atau sakit dibahagian ari-ari, ia mungkin disebabkan oleh masalah pundi kencing, buah pinggang, atau jangkitan kuman di prostat. Anda mungkin mengalami BPH jika gejala-gejala seperti di bawah berlaku. ~ Kerap kencing, contohnya kencing setiap 30 minit atau kurang terutamanya pada waktu malam dan selalunya jumlah air kencing adalah sedikit sahaja ~ Rasa ingin kencing yang datang secara mendadak ~ Pancutan air kencing tidak kuat walaupun diteran dengan kuat ~ Sukar untuk memulakan kencing ~ Kencing tidak tus (masih ada air kencing menitis keluar walaupun anda sudah kencing sehingga habis) ~ Perlu meneran untuk mengeluarkan air kencing ~ Perasaan bahawa anda perlu kencing lagi walaupun baru sahaja melakukannya. Manfatkan Forever Suplemen dalam membantu kesan simptom kencing tidak lawas FOREVER BEE POLLEN * Debunga lebah semulajadi yang dipunggut dari pusat pembelaan lebah Forever sendiri di Gurun Sonoran, Arizona yang ditumbuhi beribu-ribu spesis tumbuhan berbunga, ini menyediakan suatu spektrum debunga yang amat besar. Debunga Forever Bee Pollen adalah diperkayakan dengan Madu Asli dan Jeli Raja. * Debunga ialah benih 'jantan' bunga, ia sering kali disebut sebagai bahan makanan alam semulajadi yang paling sempurna. Ia adalah satu sumber nutrien yang amat pekat, mengandungi beratus-ratusan sebatian berkhasiat, termasuk hampir kesemua nutrien asas yang diperlukan oleh manusia. *Debunga lebah terdiri daripada 40% protein, mengandungi spektrum lengkap kesemua 22 jenis asid amino. Ia juga amat kaya dengan vitamin-vitamin A, C, D, E dan K, enzim aktif, ko-enzim, unsur surih, garam galian dan bioflavonoids. * Mudah dihadam dan amat mudah diserap. * Satu penggalak tenaga yang baik, ianya amat digemari para atlit untuk membantu mereka meningkatkan kekuatan, ketahanan dan tenaga. * Boleh membantu mengelakkan keradangan prostat. Zink penting bagi kesihatan prostat. Boleh membantu merangsangkan sistem reproduksi. * Magnesium penting untuk menolong mengawal atur tekanan. FOREVER BEE PROPOLIS * Propolis adalah bahan pembunuh kuman yang dihasilkan oleh lebah madu daripada gam, damar, kulit kayu dan bahan-bahan semulajadi lain yang diperolehi dari sekitan mereka. Lebah madu menggunakannya untuk melindungi sarang mereka daripada jangkitan. Bahan semulajadi ini boleh membantu memerangi kuman dan meningkatkan sistem ketahanan badan. Ia juga kaya dengan pelbagai zat makanan seperti vitamin, galian dan enzim. Forever Bee Propolis adalah diperkayakan dengan jeli raja. * Mengandungi 22 jenis asid amino, Vitamin B-Kompleks boleh membantu menggalakkan sistem imun, mempertingkatkan ketahanan badan terhadap jangkitan dan mempercepatkan proses penyembuhan. FOREVER ALOE BERRY NECTAR * Formula berpaten ini amat digemari oleh pelanggan-pelanggan wanita kami tetapi ia juga adalah sesuai bagi lelaki. * Mengandungi Aloe Vera distabilkan 100% dan vitamin antipengoksida A & C yang boleh membantu membersihkan sistem gastrousus, menguatkan sistem imun, merangsang penyembuhan (pertumbuhan semula sel) dan mengurangkan keradangan. Ia juga bertindak sebagai bahantara yang amat baik untuk mengangkut nutrien yang terkandung dalam kranberi kepada sel-sel tubuh. * Flavonoid Proanthocyanidin yang boleh membantu menghalang bakteria berbahaya daripada melekat pada dinding saluran kencing, oleh itu menolong mengekalkan saluran kencing yang sihat dan menstabilkan hormon. * Tahap vitamin A dan C yang tinggi serta pycnogenol, antioksida yang berguna untuk melindungi kolagen. Kolagen memainkan peranan penting bagi mengekalkan keanjalan kulit. FOREVER ARCTIC-SEA OMEGA-3 * Kombinasi minyak ikan Salmon asli dan minyak Zaitun membekalkan asid perlu (EFA) Omega 3 dan 9, yang boleh membantu mempertingkatkan ketahanan badan, memelihara kesihatan kardiovaskular, memelihara kesihatan kullit, mengurangkan keradangan, mengawal atur fungsi sistem saraf dan meredakan kesakitan. EFA adalah lemak yang mesti diperolehi daripada diet anda. Gabungan minyak ikan dan minyak zaiton menjadikannya satu produk EFA yang seimbang dan berkesan. * Asid lemak perlu Omega-3 adalah baik untuk membantu mengekalkan kesihatan am tubuh. * Boleh membantu menjaga kesihatan kardiovaskular, mengurangkan tahap kolestrol buruk, memperbaiki peredaran darah dan mengurangkan risiko penyakit jantung. * Berpotensi membantu mengurangkan artritis, darah tinggi, kesukaran belajar dan masalah kulit. Saya bantu bagaimana anda boleh mendapat 15% - 35% diskaun untuk setiap produk Forever Living. Call / Whatsapp : ☎ 0137470408 #masalahprostate #kencingtaklawas #Kesihatanlelaki #FOREVERMASALAHPROSTAT

FOREVER untuk Kesihatan Prostat

Jika anda adalah seorang lelaki tetapi tidak tahu di mana letaknya kelenjar prostat anda ataupun fungsinya, anda bukanlah keseorangan. Mengapa anda perlu mengambil berat? Ini kerana secara global, lebih daripada 30 juta mengalami keadaan prostat yang menjejaskan kualiti kehidupan mereka. Apakah itu kelenjar prostat? Kelenjar prostat ialaah sebahagian dari sistem reproduktif lelaki. Ia terletak di bawah pundi kencing dan hanya di depan bahagian rektum. Fungsi kelenjar prostat adalah menghasilkan berdalir beralkali yang dirembeskan ke uretra semasa pembebasan air mani yang menyediakan satu medium tambahan untuk kemotilan sperma. Kelenjar prostat juga mengawalatur pengencingan. Prostatitis Prostatitis ialah keradangan pada kelenjar prostat. Terdapat 2 jenis prostatitis. i. Prostatitis akut - Serius, keradangan mendadak pada prostat. Boleh jadi disebabkan jangkitan akibat kebersihan diri yang kurang baik atau penyakit kelamin. Simptomnya termasuk demam, kesejukan, sakit bahagian bawah belakang, pengencingan yang kerap dan sakit. ii. Prostatitis kronik - Kerengsaan atau keradangan pada kelenjar prostat akibat jangkitan pada jangka masa yang panjang dan lama. Boleh jadi disebabkan oleh gaya hidup tidak aktif, kekerapan seks atau jangkitan saluran kencing. Simptom termasuk kekerapan jangkitan pundi kencing, kerap berkencing, dan sakit pada bahagian bawah abdomen atau belakang. Pembesaran Prostat (Benign Prostatic Hyperplasia) Pembesaran pada prostat adalah biasa di kalangan lelaki yang berusia lebih dari 50 tahun yang disebabkan oleh tahap testosteron (hormon lelaki) yang rendah; tahap testosteron yang rendah mengalakkan pembesaran sel pada kelenjar perostat. Simptomnya termasuk: Inkontinens Pengencingan yang lemah Tidak dapat mengosongkan pundi kencing Pembentukan batu karang pada pundi Kesukaran memulakan pengencingan Kurang libido atau keinginan seks Jangkitan saluran kencing yang berulang Produk Forever yang mengalakkan kesihatan prostat Aloe Berry Nectar ❇️Aloe Berry Nectar mengandungi Aloe Vera yang distabilkan 100% dan dipatenkan serta ekstrak kranberi Aloe Vera mempunyai kompleks antrakuinon yang mempunyai ciri-ciri anti-keradangan dan penghilang kesakitan Ekstrak kranberi kaya dengan proantosianidin. Proantosianidin boleh membantu menghalang bakteria berbaya daripada melekat pada dinding saluran kencing, oleh itu menolong mengekalkan saluran Forever Bee Pollen Debunga lebah adalah kaya dengan zink yang bermanfaat untuk kesihatan prostat dan sperma. Debunga lebah membantu mengurangkan penghasilan dihirotestosteron (DHT) daripada testosteron; ini membantu melambatkan pertumbuhan tisu prostat yang berlebihan. Forever Bee Propolis Propolis lebah merangsang badan menentang mikrob, oleh itu dapat membantu mengurangkan masalah jangkitan pada prostat Propolis lebah mempunyai ciri-ciri anti keradangan semulajadi Propolis lebah kita menikmati kelebihan yang sama seperti produk-produk lebah kita yang lain yang benpunca dari gurun besar Sonoran di Arizona; rumah kepada beribu-ribu pelbagai jenis bunga dan pencemaran udara hampir tidak wujud.

HAND SANITIZER

CEGAH WABAK COVID-19


Untuk pertanyaan / pembelian, sila hubungi Azie 010-6563231 / 013-7470408

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities