Kelas Menjahit Tudung Syria Terhad 35 orang SAHAJA

Assalamualaikum....
Selamat Pagi ...
saya ingin mewarwakan bahawa saya akan menganjurkan bengkel menjahit Tudung Syria , TERHAD!!...hanya untuk 35 orang sahaja!
siapa cepat dia dapat ye...
dan mungkin selepas ini tidak akan di adakan lagi...
bengkel ini akan di adakan pada bulan December 2010 nanti.


Modul pembelajaran:-
1)menjahit tudung Syria
2)menjahit Inner 1 tone (1 colour)
3)menjahit Inner 2 toner ( 2 colour)
4)menjahit inner 3 tone( 3 colour)
5)belajar menjahit finishing double line di hujung tudung
6)belajar menjahit menggunakan benang berwarna di hujung tudung
7)belajar tips menjahit inner supaya apabila di pakai tidak terlalu melekat di dahi.
sesuai untuk yang mempunyai muka yang bulat dan berminat nak menggayakan tudung syria.

Tempat: Jln Padi Malinja, Bandar Baru Uda, Johor Bahru
Bayaran: RM 90 SAHAJA!!
masa: mungkin dari pukul 9 pagi - 1 .30 tengahari(akan di confirmkan )
bilangan peserta dalam satu sesi : 5 orang sahaja


peralatan menjahit: yang di sediakan

kain Tudung (lycra)
pola body syria
pola inner ( 1 tone, 2 tone,3 tone)
jarum peniti
jarum jahit tangan
benang
kapur,
pencil
mesin jahit tepi
pembaris
tali tape


peserta perlu membawa:
Gunting
mesin portable(sekiranya ada.)


berminat sila email saye untuk booking dengan segera:-

untuk booking tempat dan pengesahan kehadiran RM 40 perlu depositkan ke akaun di bawah:-

MAYBANK
Acc NO : 101254052779
Name: Nor Azilawati zakaria

CIMB
Acc No:01090081780528
Name: Nor Azilawati zakaria

Email:nooraz2503@yahoo.com
sms: 012-7170203

9 Response to "Kelas Menjahit Tudung Syria Terhad 35 orang SAHAJA"

fazliyana abdullah said...

kak zila, disember tu berapa hari bulan? faz ingat nak join tapi ade kat kolej time tu.

Pembaca said...

kat uda tu area belah mana ek?berapa hari bulan kelas ni bermula???

Pembaca said...

kalau boleh buat lah ari sabtu atau ahad...senang..hari cuti tu..

ziela said...

Fazliana ...
bila balik sini...?
hari ape Faz bleh join...
akak reserverdkan....

ziela said...

kelas bermula 4 december 2010 (sabtu)
ahad pun saya bleh buat...
kalau berminat boleh booking ye...
TQ

Aziela said...

saya di jalan padi malinja...BBU

Mama Glam 4 Lil One said...

ala kat putrajaya tadak nak buat ker? berminat sgt nk join n blajar.. :(

fazliyana abdullah said...

takde cuti bulan 12 nih :(

ziela said...

mama Glam....buat mase ni xdak lagi ke sana...:))

Fazliana...
bila cuti tu...
kalau cuti n nak join call akak yer...
don't worry...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities