MINUM COKLAT UNTUK BADAN MANTAP ? JOM CUBA CHOCO FIT.

Sapa suka coklattt? Sayaaaa....hahhaha sendiri tanya sendiri jawab. Sy ni apa je benda berasaskan coklat memang terbuntang terus mata,kalau coklat bar tu dalam peti ais memang sentiasa ada.


Sempena bulan puasa ni , Sy rekemenkan minuman Choco Fit ni sbb banyak khasiat walaupun minuman coklat dan boleh buatkan kita rasa kenyang sepanjang hari, woww menarik tu. Ye la setahu Sy minuman coklatkan buh gula, manis dan sedap je, nak sihatkan badan tang mana pulak. Rupanya salah, banyak khasiat lagi-lagi coklat pekat tanpa gula Choco Fit ni.


Jom tengok apa bahan Choco Fit ni sampai boleh membuatkan badan jadi mantap dan sihat bila minumnya :

-GUARANA
-ALOE VERA
-HOODIA
-FRUCTOSE
-COCOA POWDER
-NON DAIRY CREAMER

Ha, bahan pun menyihatkan, rasa pun sedap, rasa coklat pekat walau tak manis tapi manis coklat tu dah cukup. Dah la pembungkusan pun cantik dalam kotak dan sachet yang mudah korang nak bawa ke mana-mana, kot nak travel kan selit je 3 4 sachet dalam handbag, senang. Cara nak minum pun senang je nak panas boleh, nak sejuk pun boleh, ikut sukalah.


CARA MINUM CHOCOFIT

✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur


Oh ya, jangan risau ini bukan ubat kurus ye, ini minuman yang memberi tenaga, tak de pantang larang, hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari, baru la sihat dan kulit cantik, haaa gituuu. Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253, haaa sila minum tanpa ragu-ragu.

Kelebihan dan khasiat Choco Fit

Rupanya banyakkkkk lagi kelebihan serbuk coklat ni selain mengenyangkan, sukaaaaa :

-Membakar lemak & kalori dgn pantas
-Meningkatkan metabolisma dengan selamat
-Mengurangkan selera makan
-Mencantikkan kulit
-Membuang toksin & mengempiskan perut
-Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
-Lulus kementerian kesihatan
-Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
-100% tiada kesan sampingan
-Sesuai untuk ibu menyusu

Korang baca takkkkk? membakar lemak wehhhh, Ya ampunnn teruja pulak Sy, mahu taknya, dah nak cecah garisan kuning terlebih berat dah ni. Tumit pun dah mula sakit, orang kata maintain je sebab kerangka Sy ni kecik tapi bila timbang, adoiiii nak lebih line overweight dah. Huh minum coklat boleh turun berat memang ok sangat la ni. Tapi kena ingat tau jangan bergantung dengan produk je, senaman dan kontrol makan kena la juga, kalau tak makan la produk apa pun tak de jadinya huhuuu.

SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN


Rupanya dah ramai cuba dan Choco Fit ni terbukti boleh turunkan berat badan 3-7 kg seminggu la, fuh fuh teruja lagi Sy ni. Nak tahu apa kesannya selepas minum Choco Fit ni dalam masa tertentu,nahhhh di senaraikan, tapi bergantung kepada individu jugak la ye, badan lain-lain kan :

KESAN SELEPAS MINUM

2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)



Jom dapatkan segera atau kalau nak detail dan sebarang pertanyaan boleh rujuk talian dan media sosial Sy ye :

Telefon/SMS/Wassup : 013-7470408 / 010-6563231

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities