Aeril Zafrel SAH Bergelar Suami Orang ?

HaH? Aerif Zafrel? Oh tidak..huhuhu..
Adakah kamu antara peminat Aeril Zafrel ?
mesti Gara-gara Cinta Jannah kan? huhu

Nama Aeril Zafrel menjadi TOP list di Tending Search Yahoo.

 


  Pengakuan Aeril Zafrel Hero Cinta Jannah
apa-apapun doakan Agar mereka kekal ke jannah ..amin...


  • Share
  • Sh
aeril a


Pelakon Aeril Zafrel atau nama sebenarnya Suhairil Suhari, akhirnya mengaku hubungannya dengan aktres Wawa Zainal selama ini bukanlah teman biasa tetapi mereka sebenarnya adalah suami-isteri.
Tambah Aeril , dia dan Wawa,  telah bernikah pada 25 Februari 2012 secara rahsia tanpa dihebohkan kepada pihak media.
“Ya, saya dan Wawa sudah bernikah. Kami bernikah di Taman Datuk Harun, Petaling Jaya. Jadi, status anak saya yang dihebohkan selama ini sudah terjawab,”
Tambah Aeril, mereka bernikah sebanyak dua kali iaitu pada kali kedua , 4 Februari lalu, hampir setahun selepas pernikahan pertama.
Katanya, pernikahan kali pertama dibuat tanpa didaftarkan dengan pejabat agama tetapi terpaksa melangsungkan akad nikah kali kedua sebagai menghormati permintaan keluarga perempuan sebelum ia didaftarkan secara rasmi.
Terdahulu, akhbar pada Ahad lalu melaporkan Aeril sudah mendirikan rumah tangga dengan pelakon Wawa Zainal atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin, secara senyap.
Hasil perkahwinan itu mereka dikatakan telah mendapat anak yang lahir pada 24 Ogos lalu dan diberi nama Ahmad Fakharuddin Attar.
Terdahulu, desas-desus tentang hubungan rapat mereka telah terdengar namun dinafikan Aeril dengan memberitahu hubungan baik tersebut hanya sebagai rakan artis semata-mata manakala Wawa dikatakan pulang ke kampung halamannya di Sabah akibat sakit misteri.TIPS WANITA SIHAT,CANTIK,SLIM DAN BERSERI ? KLIK DI SINI 
No Response to "Aeril Zafrel SAH Bergelar Suami Orang ?"

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities