Kain Ela Terkini HOT untuk minggu ini 8 April 2012

Assalamualaikum...W.B.T..

Salam Sayang n ceria utk u All ...di hari minggu...

Blog kain ela baru shj di update , Kain Ela minggu ini sungguh menawan Hati..hehehe...

Jemput la ke Galeri Kain ela Menawan..KLIK DI SINI


VERSI POLKA DOT HOT MINGGU INI

2 Response to "Kain Ela Terkini HOT untuk minggu ini 8 April 2012"

*azni* said...

salam kak..saya suka baca blog akak sebab byk tutorial..utk pengetahuan akak,saya berminat nak belajar menjahit walaupun saya zero knowlwdge ttg jahitan ni..kat rumah saya ada mesin jahit tp terperam je..ntah2 dah rosak sbb beli pastu tak digunakan lgsung..sedih bila saya tgk mesin jahit tu..camna nak belajar menjahit dgn cara yg paling mudah kak?

Aziela said...

wsalam...Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke blog pink saya
hehehe....awak kat mana? kalau nak belajar boleh datang
dezielafashion , class saya sgt sesuai utk yang bermula dari Zero
.saya akn kongsi setakat termampu ye...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities