Keterujaan TRahmah (salah seorang Student kelas Baju kurung dan Tudung)

Assalamualaikum...W.B.T...

Bismillahirrahmanirrahim...
Semalam saya mendapat Email dari TRahmah ,beliau menceritakan keterujaannya setelah
mengikuti kelas jahitan tempoh hari...

Bersyukur dan terharu kerana dengan izinNYA saya dapat berkongsi ilmu yang boleh di manfaatkan oleh orang lain ...saya kongsikan email dari TRahmah...yang merupakan peserta kelas jahitan Baju kurung dan Tudung...
======================================================



salam, sis..
lepas kelas je sy punye semangat nak menjahit baju sendiri tu bekobar2, ptg tu gak sy jahit mata lalat kat leher sampai siap, esoknye sy pakai baju tu + jahit manik sikit n pakai tudung yang jahit hari class tu, sy tampal bunga. hehe.. member2 cakap cantik r cam x caya je baju tu sy jahit + tudung.
*ni sy ade share pic tudung+baju yang sy pakai hari jumaat lepas. BEST!! CZ BT SENDIRI...
pakai pon selesa, cuma tudung je sy tak cuba buat 100% sendiri. hope lepas ni sy nak buat sendiri menjadi. ermm selak punye selak blog sis, sy ade copy tips n tutorial jahit step by step especially yang belajar hari tu. :) emm..

kat rumah ade 3pasang kain ela lg, satu tu sy dah buat experiment saje je nak buat baju kurung pahang follow bulat2 dalam tutorial yang sis post kat blog tu, hehe.. menjadi gak, + knowledge basic baju kurung yang kelas tu.. sangat2 membatu especially bab leher.. terbaik hasilnye.. like sgt..
yang sedihnye ade sis post + share step jahit baju kebaya & cekak musang, ermm sy try download x leh r sis.. nak softcopy leh x sis.. hehe..

one more.. mcm ade terbaca class online free for ex-student sis. cam mer nak join? teruja sgt..
ape2 pon thanks ye sis.. x seia2 sy follow class jahit dengan sis.. maybe pas ni sis leh buat business E-BOOK (for basic learning menjahit) confirm dapat sambutan..
Ur x-student
-T-Rahmah-
========================================================


Ni dia hasil jahitan TRahmah yang comel.....:))

2 Response to "Keterujaan TRahmah (salah seorang Student kelas Baju kurung dan Tudung)"

sisdee said...

mmg terbaek!!! ;)

Aziela said...

Terima Kasih...:))

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities