Korang mesti suke lagu n Video Klip ni..Best Giler.. Opsss.

Haa...Korang Pernah dgr tak lagu "Got To go"? erm...first sy dgr n tengok kat TV ntah tak ingat la...dlm Fuhh!! ke ape.. then,kali ke 2 dengar ,dari radio jiran sebelah....huhu!!... bila lame2 dgr suka sgt...enjoy jerk!! So sy pun ape lagi ...minta tolong uncle Google ler,utk jejak ape tajuk lagu ni n siapa penyanyinye... penyanyinye nampak Relax & Catchy.korang nak tau siapa penyayinye? dia ialah anak TPM.namanya Najwa Mahiaddin. kenapa Mahiaddin? alaaa..tu name komersial ler... yang paling best bila Najwa pronounce, “you got to go”, followed by “go go go, go go go”.kalau x silap umurnye baru 22 thn... Video klip mmg best!! I LIKE...Sekali imbas Najwa ada Iras2 Pretty Zinta ,model lelaki tu handsome gak..Hahaha...n ada orang ckap ada iras2 remy ishak+ashraf muslim+Sheikh Muszaphar ...betol ke? isk2..tak tau nak ckap ler..korang tengok sendiri.. saya "tempek" video Klip Najwa kat bawah ye... Selamat menENJOYEkan Diri.... I got to go “go go go, go go go”.



For the next post i "tempek" the liric pula erk!!

No Response to "Korang mesti suke lagu n Video Klip ni..Best Giler.. Opsss."

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities