Bukit Layang-layang and The BATMAN

Entry Kali ni lain sikit....hehehe..
Mencari aktiviti dan keseronokan baru di hujung minggu...huhuhu...
bermain Layang-layang di Bukit layang2 di pasir Gudang...

mula tu tak plan pun nak main...just pergi sana sebab ingin jumpe jiran lama kami dah berpindah kesana .. rumah barunya...

alang-alang ke sana ..rindu pula nak ke bukit layang-layang..sebab dah lama juga tidak ke sana....sebab dulu kami memang duk pasir Gudang....semenjak pindah ke bandar baru uda ni...
memang susah nak ke sane....busy pun ye....jauh pun ye...

Sampai bukit layang2 tengok orang main mcm best je....lagipun ade pula si penjual layang2...huhuhu....Danish Haiqal plak berminat sangat nak main lelayang ...!!
so kami beli The Batman layang2....hehehe...

bila dah cuba mcm sronok Beb....dapat mereleasekan Stress dan merehatkan minda.. juga....huhuhu....Batman dapat terbang tinggi sey!!

semenjak dari tu kalau ade mase dan cuti2 kiteorang ke sana la...mcm ketagih la pulak...

Jom Layan ...Layang2 Batman Terbang ke awan....
ni Mase cuti Raye cina last week...


Danish Haiqal...muka dah penat...huhu..tengah nak naikkan
semula The Batman...


Test power...hubby n Danish haiqaL ..The Batman dah tinggi dah time tu...

The Batman tunjukkan taring...Layang2 tertinggi di abad ini..huhuhu..



Aneka bentuk Layang-layang.....







No Response to "Bukit Layang-layang and The BATMAN"

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities