Boleh Percaya ke Perniagaan Internet? Boleh Buat Duit Ke?

Selamat pagi kengkawan semua....


Hari nak kongsi mengenai perniagaan internet...

pernah dengar perniagaan internet x? saya rase semua pernah dengar kan?
cuma masih ramai yang belum dalami atau memahami apa itu perniagaan internet yang sebenar...
dan masih ramai yang tertipu dgn program2 internet yang berunsur penipuan dan SCAM...
yang menjanjikan keuntungan yg lumayan tetapi akhirnya tertipu....

so ...kita perlu berhati-hati sebarang program di tawarkan yang kini berleluasa di internet.
jadi utk tidak tertipu kita perlu tahu dan mencari ilmu tentang perniagaan internet yang sebenar.

kita perlu tahu apa itu perniagaan internet dan juga Program internet.

antara salah satu program internet yang saye pernah berjaya buat ialah :Google Adsense
kita di bayar kerana menolong google mempromosikan iklan di blog kita...
Google akan bayar kita apabila akaun mencecah USD 100.
Google akan bayar dalam bentuk Cek yang di hantar ke rumah
atau transfer ke Wenstern Union lagi cepat...boleh keluarkan pada hari yang sama.


di bawah adalah buktinya...alhamdulillah....:)
akaun ni ..guna nama my hubby...:)
mase tu 1 USD = RM3.32 (ok la tu.... :) sape nak kasi kan?...hehehe)



banyak lagi program dan perniagaan internet yang kita boleh terokai dan buat duit lumayan darinya sepertimana Internet Marketer yang telah berjaya seperti Irfan Khairi, Zamri Nayan, Suthan M, Jamal,Ridzuan Riche dan ramai lagi la...mereka2 smua org2 yang hebat dan berjaya dalam perniagaan internet samada separuh masa atau sepenuh masa...dan ada juga antaranya dah bergelar Jutawan internet pun.


dan sekiranya kengkawan zero pengetahuan dan berminat nak belajar dari Asas tentang perniagaan internet...Jom ikut saya..belajar dengan saudara suthan M...


Siapa tu Suthan M?

Beliau adalah seorang anak
muda yang berpengalaman 7 tahun dalam dunia
pemasaran internet di peringkat antarabangsa.
Beliau ni memang dah JUTAWAN pun....

Hari ni kita bertuah kerana beliau sudi membuka jalan berkongsi ttg perniagaan internet..
SECARA PERCUMA ....SAHAJA!!!...

Beliau telah menyediakan beberapa Video Khas untuk berkongsi tentang perniagaan internet...

Jom belajar sama-sama KLIK DI SINI



P/s : Jangan lupe daftarkan email dan buat pengesahan sekiranya ingin belajar dengan Suthan M tau....


Selamat Menimba Ilmu kengkawanku...!!!


No Response to "Boleh Percaya ke Perniagaan Internet? Boleh Buat Duit Ke?"

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities