KISAH BENAR DISEBALIK SEBUAH KEJAYAAN

Assalamualaikum....
Rebutlah peluang yang hebat ini...
kita berkerjasama BERJUANG utk memburu impian sebagai satu Team...

KISAH BENAR DI SEBALIK SEBUAH KEJAYAAN
=================================================================================

Subject: Kisah benar cara menyelesaikan hutang

Salam Sejahtera kepada sahabat. SelamatDatang.
Nama saya Mazelan dan tinggal di Selangor.

Anda mungkin sampai ke email saya kerana ingin mengetahui bagaimana cara untuk
keluar dari masalah kewangan yang sering membebankan ramai orang. Saya
akan ceritakan kesemuanya hingga ke rahsia yang paling dalam sekali.
Satuketika dahulu, saya tidak mempunyai pekerjaan dan saya terjebak ketahap
terdesak. Waktu itu saya mencuba mencari duit secara online didalam
internet.

Saya sertai baratus-ratus program menjana pendapatan dalam
dan luar negara, bermodal dan yang tak bermodal, saya sertai skim
pelaburan diinternet, ada yang modal besar dan ada yang modal kecil.
Saya sertai semua program yang menjanjikan pulangan lumayan dalam masa
singkat. Asalkan ada sahaja bisnes diinternet yang menjanjikan pulangan
segera atau dalam masa singkat, tentu saya akan menyertainya. Tapi,
boleh dikatakan hampir kesemua tidak mendatangkan hasil yang memuaskan.
Duit semakin habis, kerja tiada, hampir give up tak tahu nak buat
macamana lagi.

Tetapi dalam banyak-banyak program tu, ada satu program yang saya sertai
secara tak sengaja, kerana saya tak berapa minat dengan program
tersebut, kerana ia tidak menjanjikan pulangan dalam masa yang singkat.
Saya inginkan program yang boleh bagi duit dalam masa singkat. Program
tersebut adalah GDI (Global Domain International). Walau pun saya
sertai program tersebut tapi saya tidak mengambil perhatian langsung,
kerana hasil pulangannya lambat, lagi satu kompani ini berpusat di USA.

Saya fikir kalau ada masalah macamana kita nak pergi USA, nak tengok
betul ke tidak. Dulu saya pernah masuk skim pelaburan EA Index yang
katanya berpusat di USA, dan akhirnya, rupanya taukeh dia duduk kat
Puchong sahaja, dah kena tipu, beribu duit habis. Jadi kalau sebut USA
ni fobia sikit.

Jadi saya sertai juga GDI ini kerana modalnya agak murah,
dengan sewa tapak domain di GDI, saya hanya perlu membayar sewa tapak website
tersebut sebanyak RM35 iaitu $10 setiap bulan. Ah, saya tak kesahlah RM35 sebulan, kalau
sertai program2 yang lain pun lagi mahal, ada yang beribu-ribu kena bayar,
bukan saya dapat balik pun modal tu, semua buat sekerat jalan. Susah nak buat,
duit pun abis. Yang ini RM35 je, lantak lah kalau tak berjaya pun.

Selepas tiga bulan menyertai GDI tiba-tiba saya mendapat peringatan dari GDI untuk menghantar beberapa dokument dan
salinan kad pengenalan kerana mereka perlukan dokument tersebut untuk
menghantar satu check pendapatan saya. Saya terkezut waktu itu, saya
rasa macam betul tapi ada juga rasa macam tipu, masih lagi was-was.
Saya mula kembali kelaman web GDI dan mula bagi perhatian.
Tengok-tengok GDI saya dah berkembang, huh? macamana dah siap ada
downline? Saya pun hantar semua dokument yang dikehendaki oleh GDI, nak
tengok betul ke tidak, selang dua minggu saya dapat check hampir USD250.
Saya pun masukkan dalam bank dan selang sebulan memang sah dia jadi duit betul,
saya withdraw dari atm memang yang keluar adalah duit kertas bukan daun kayu.
Biru pulak tu, he he rezeki terpijak.

Mulai saat itu, saya mula mengkaji tentang GDI. Saya nak tahu bagaimana
network saya boleh berkembang? Rupanya saya dapat seorang upline dari
US yang baik, secara senyap dia masukkan satu orang dibawah saya, dan
orang itu memang seorang yang hebat dalam MLM. Ooo baru faham. Saya fikir
mungkin saya bernasib baik dapat upline yang membantu seperti itu, tapi sampai bila dia nak
bantu saya. Kalau network saya berkembang kerana nasib baik, apa akan jadi
kalau saya sendiri buat bersungguh-sungguh tanpa mengharapkan nasib. Bukti dah
ada, duit kertas, bukan daun kayu.

Saya mula belajar tentang GDI dari A sampai Z. Saya terkejut bila saya sendiri buat
research di youtube, saya pernah membuka 320 video di youtube untuk
kata kekunci "best affiliate program", saya dapati lebih 80% internet marketer
duk promote GDI, GDI, GDI. Adus, saya tepok dahi, kenapa selama ini saya tak
nampak peluang didepan mata. Dah 10 tahun gdi beroperasi, kena saya terlepas
pandang. Lebih terkejut bila saya check sendiri kompani besar-besar pun sewa
tapak website di GDI seperti Yahoo, E-bay, AT&T dan banyak lagi, cuma mungkin
mereka tidak menyertai program affiliate di GDI ini. Dan sekarang sudah hampir
setahun lebih saya di GDI dan menjalankan program affiliatenya, tiap-tiap bulan
saya dapat check.

Setiap bulan nilai check saya biasanya double berbanding bulan sebelumnya., dan saya nak
beritahu anda memang lumayan hasilnya. Saya sara kehidupan dengan duit GDI
sahaja, dah tak bekerja pun, duduk rumah membantu setiap network saya untuk
sama2 berjaya.

Saya sangat mencadangkan kepada anda, kalau inginkan sesuatu yang benar-benar asli, jadikan GDI pilihan pertama anda.

====================================================================

Cuba Renung2 kan...hanya Bermodalkan RM 35 SAHAJA Sebulan....
Hampir tiada Risiko langsung...berbanding dgn hasil yg di perolehi...

Berusaha Lebih Baik dari tidak berbuat apa2...

SILA DOWNLOAD EBOOK Untuk lebih memahami GDI..

DOWNLOAD DI SINI

No Response to "KISAH BENAR DISEBALIK SEBUAH KEJAYAAN"

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities