KELAS INTENSIF MENJAHIT BAJU KURUNG

Saya ada menganjurkan Kelas INTENSIF MENJAHIT BAJU KURUNG.

Kelas intensif merupakan Bengkel 2 hari menjahit baju kurung.

sesuai bagi mereka yang berminat hendak belajar menjahit baju kurung sendiri dan juga family.

Yuran : RM 150.00

Masa : 9.00 pagi - 5.00 petang (weekdays 2 hari)

Tarikh : Mengikut kelapangan pelajar

Hari : Isnin-Khamis ( pilih 2 hari)

Tempat :Jalan Padi Malinja ,Bandar Baru Uda,Johor.


Di atas Permintaan Bengkel Jahitan Juga diadakan Pada weekend ( Sabtu dan Ahad), tetapi hanya 1-2 kali sahaja dlm sebulan.Perlu Booking terlebih dahulu.


MODUL PEMBELAJARAN:
Hari-1: Mengambil ukuran pada baju contoh,Memotong Kain,Menjahit bahagian baju,
kemasan sembat silang pangkah,Tikaman Leher (mata Lalat) serta jahitan lubang butang. (SIAP BAJU)
Hari-2: Menjahit bahagian kain.(SIAP KAIN)

PERALATAN YANG WAJIB DIBAWA:
1. Baju Kurung contoh(WAJIB)
2. kain cotton 4 meter(WAJIB)
3. Benang (ikut warna tanah Kain)(WAJIB)


PERALATAN YANG DI SEDIAKAN DAN MENJADI MILIK ANDA:-
1. kain gam (untuk buat leher)
2. padding 1 pasang
3. balkrum /pengeras pinggang
4. getah (untuk menjahit pinggang)
5. zip 8" ikut warna tanah kain
6. butang baju
7.Cangkuk kain


LAIN2 PERALATAN YANG DI SEDIAKAN:-

1)Gunting Kain
2)Penetas benang
3)Pembaris
4)pita Ukur
5)kapur
6)mesin jahit Lurus
7)mesin jahit tepi.


saya mengambil Min 1 atau max 2 student sahaja, supaya dpat bagi tumpuan sepenuhnya.

Pembatalan perlu diberitahu sekurang-kurangnya 2 hari sebelum kelas bermula.deposit tidak akan di pulangkan sekiranya pembatalan di buat pada hari yang sepatutnye menghadiri kelas.

boleh booking sekarang....booking hendaklah selewatnya 1 minggu sebelum kelas bermula.

bayaran deposit untuk booking dan pengesahan kehadiran RM 50 boleh di bank-in ke:-

maybank akaun:
101254052779
Nor Azilawati Zakaria

Cimb akaun:
01090081780528
Nor Azilawati Zakaria

bayaran penuh boleh di buat ketika menghadiri kelas nanti.

keterangan lanjut...

sila hubungi saya:
email:nooraz2503@yahoo.com
YM:nooraz2503
HP:013-7470408

38 Response to "KELAS INTENSIF MENJAHIT BAJU KURUNG"

Grab2U said...

Hi...
Awk selain kelas menjahit baju kurung kelas menjahit langsir awk ada buat x?

Aziela said...

HI...oh maaf ye...kelas langsir tiada...
kelas tudung ada ye...

Unknown said...

salam...sy langsung tiada asas menjahit,puan terima ke klau sy nk belajar menjahit?

Aziela said...

wsalam Faizah ....tiada basic pun di terima yang penting kesungguhan nak belajar...contact saya ye...TQ

sNa said...

yeahhh!!! xcited nk beljar nie.. hohi... masih available ke?

Aziela said...

ye masih ada..SMS saya dear utk booking..0137470408

shyha nawawi said...

Salam..tmptnye kt umah ke?
Sy berminat nk bljar tp xde basic...

sNa said...

yeahh.. bestnya.. nanti ada kelapangan nak belajar lah.. =)

Unknown said...

salam sy zana, sy nk sgt berlajar menjahit ni sy mmg tak pandai nk menjahit, ni bole ke sy berlajar? awak masih ambik org lagi ke?

pia said...

salam. k.zie..saya nak tanya akak amik tak dealer nak jual kain akak...sy kat pantai timur...tq

roz ramen said...

Salam. Masih buat kelas menjahit?

akuamie said...

Salam.klu unt kels baju kurg dn tudung, yuran berapa ye.?

izlaily hussein said...

salam nak tanya, skrg msih mngajar lg tak menjahit?

ziela said...

wsalam...ye saya masih buat kelas ye..
untuk booking terus sms/ wasap 013 747 0408

sharria_scha said...

Sy minat nk blaja n join d class tp weekdays sy bkerja..x ada buat klas setiap ahad ye?

ziela said...

Ahad kerja ke Sharria? Wasap saya segera ye 013 747 0408

Maklumat terkini tentang kelas jahitan sila ke blog baru saya

Www.ZeilawaStailista.com

ziela said...

Blog info kelas jahitan

Http://www.zeilawastailista.con

Unknown said...

Masih buat kelas jahitan lg tak? Sy takde asas menjahit

ziela said...

Ya,EyQa..
Kelas masih berjalan seperti biasa
Boleh direct wasap saya 013 747 0408

Update terkini boleh lihat di blog baru kami

http://www.zeilawastailista.com/2014/05/zeilawa-stailista-academy.html?m=1

ziela said...

Update terbaru kelas boleh lihat di blog terbaru

Www.Zeilawastailista.com

Unknown said...

Hai saya tiada asas menjahit....tp minat sgt2 utk bljr......boleh ke...?
Masih ada kekosongan

ziela said...

Info terkini kelas jahitan :

Di blog terbaru kami http://www.zeilawastailista.com

ziela said...

Hai aitze boleh...di alukan...kelas ni mmg seauai unttk tiada asas...

Wasap untuk respond segera ya 013 747 0408

Unknown said...

Hi ziela..blh x klu sy nk blaja buat kurung moden

Unknown said...

Hi ziela..blh x klu sy nk blaja buat kurung moden

Unknown said...

Sis masih buat kelas menjahit lg ke...

Unknown said...

Sis masih buat kelas menjahit lg ke...

Unknown said...

salam, belajar menjahit berapa Jeni's bJu her?

Unknown said...

salam, belajar menjahit berapa Jeni's bJu her?

Unknown said...

Salam. Dekat melaka takde buat kelas ke

Unknown said...

Salam. Dekat melaka takde buat kelas ke

Unknown said...

Assalam. Nk tnya, ada buat kelas jahitan untuk tilam dan comforter baby x?

Unknown said...

Assalam... masih bukak lg ke klas mnjahit... sya x ada asas mnjahit..

insyirah said...
This comment has been removed by the author.
insyirah said...

Salam...Ada lagi x class jahitan ini? ?

Unknown said...

salam ada lagi ke kelas ni???

ziela said...

WASAP DIRECT 0137470408
WWW.WASAP.MY/0137470408

ziela said...

Kelas menjahit Johor bahru untuk sesi 2019 wasap direct 0137470408

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

SweetBajuKurung Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities